Nieuws

April 08, 2010: Bekker bouwt Kunstpaviljoen
Op 7 april 2010 hebben de betrokken partijen de benodigde overeenkomsten ondertekend, waardoor de realisatie van het kunstpaviljoen op het strand van Katwijk weer een stap dichterbij is. Het kunstpaviljoen is eigendom van woningcorporatie Dunavie, ontworpen door STOL architecten uit Lisse en wordt gebouwd door Bekker Timmer- en aannemersbedrijf uit Katwijk. Kunstpaviljoen
Lees meer...

Januari 01, 2010: Jan Bekker heeft de duimstok doorgegeven
Een nieuw jaar is aangebroken. Ook binnen ons bedrijf gaan wij van "oud" naar "nieuw". Jan Bekker geeft de duimstok door aan zijn zoon Geert Bekker (4e generatie). Uit het goede hout gesneden gaat Geert het vanaf 1 januari 2010 op eigen houtje doen.

Contact Info

Bekker
Timmer en Aannemersbedrijf

Rijnstraat 41, 2223EG Katwijk ZH
Email: info@jpbekker.nl

Telefoon: 071-4087770
Mobiel:06-51298050
Fax: 071-4087374

Serre / Veranda

's Zomers een verlengstuk van de tuin, 's winters van het huis. De serre is het ideale overgangsgebied waar altijd van dichtbij kan worden genoten van het buitenleven.Om uw woning aanzienlijk te vergroten kan Bekker Timmer- en Aannemersbedrijf aan de hand van een eigen ontwerp een serre aan uw woning plaatsen. Een authentieke uitbouw die hoort bij het huis, met karakteristieke ramen en deuren die wagenwijd open kunnen. Wij proberen onze serres zoveel mogelijk in hout te realiseren maar natuurlijk behoren moderne materialen ook tot de mogelijkheden. Een serre is een luxe uitbreiding van uw woning waarmee u in de winter een behaaglijk buitengevoel naar binnen kunt halen. In de zomer kunt u, door gebruik te maken van de openslaande deuren, uw woning deel uit laten maken van uw tuin.
Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen