Nieuws

April 08, 2010: Bekker bouwt Kunstpaviljoen
Op 7 april 2010 hebben de betrokken partijen de benodigde overeenkomsten ondertekend, waardoor de realisatie van het kunstpaviljoen op het strand van Katwijk weer een stap dichterbij is. Het kunstpaviljoen is eigendom van woningcorporatie Dunavie, ontworpen door STOL architecten uit Lisse en wordt gebouwd door Bekker Timmer- en aannemersbedrijf uit Katwijk. Kunstpaviljoen
Lees meer...

Januari 01, 2010: Jan Bekker heeft de duimstok doorgegeven
Een nieuw jaar is aangebroken. Ook binnen ons bedrijf gaan wij van "oud" naar "nieuw". Jan Bekker geeft de duimstok door aan zijn zoon Geert Bekker (4e generatie). Uit het goede hout gesneden gaat Geert het vanaf 1 januari 2010 op eigen houtje doen.

Contact Info

Bekker
Timmer en Aannemersbedrijf

Rijnstraat 41, 2223EG Katwijk ZH
Email: info@jpbekker.nl

Telefoon: 071-4087770
Mobiel:06-51298050
Fax: 071-4087374

Nieuwbouw

Bekker Timmer- en Aannemersbedrijf kan woningen bouwen in meerdere stijlen. In de Rijndorpen staan wij vooral bekend om de huizen die wij een nostalgisch tintje hebben gegeven. Deze stijl is in de volksmond ook wel bekend als de 'Bekkerstijl'. Natuurlijk kunnen wij ook zeer modern ogende woningen bouwen. Wij kunnen ook met trots zeggen dat het grootste landhuis in Katwijk van onze hand is. Een variatie van nieuwbouw projecten. Van moderne woningen tot nieuwbouw die specifiek is aangepast aan de dorpskern. Diverse woningen in Katwijk zijn voorzien van de zogenaamde "Bekker Stijl" die kenmerkend is voor Katwijk aan den Rijn.
Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen