Nieuws

April 08, 2010: Bekker bouwt Kunstpaviljoen
Op 7 april 2010 hebben de betrokken partijen de benodigde overeenkomsten ondertekend, waardoor de realisatie van het kunstpaviljoen op het strand van Katwijk weer een stap dichterbij is. Het kunstpaviljoen is eigendom van woningcorporatie Dunavie, ontworpen door STOL architecten uit Lisse en wordt gebouwd door Bekker Timmer- en aannemersbedrijf uit Katwijk. Kunstpaviljoen
Lees meer...

Januari 01, 2010: Jan Bekker heeft de duimstok doorgegeven
Een nieuw jaar is aangebroken. Ook binnen ons bedrijf gaan wij van "oud" naar "nieuw". Jan Bekker geeft de duimstok door aan zijn zoon Geert Bekker (4e generatie). Uit het goede hout gesneden gaat Geert het vanaf 1 januari 2010 op eigen houtje doen.

Contact Info

Bekker
Timmer en Aannemersbedrijf

Rijnstraat 41, 2223EG Katwijk ZH
Email: info@jpbekker.nl

Telefoon: 071-4087770
Mobiel:06-51298050
Fax: 071-4087374

Dakkapellen

Een andere uitbreiding van uw woning naast de serre is de alom bekende dakkapel. Dakkapellen kunnen uw slaapkamer heel snel veel groter laten lijken en laten daarnaast ook veel licht binnen. Een dakopbouw is de manier om uw woning uit te breiden. Bekker kan voor u allerlei dakkapellen maken, van modern tot klassiek. Tevens zijn allerlei stijlen dakopbouwen mogelijk. Voor dit soort uitbreidingen gelden vaak speciale regels die bij ons bekend zijn. Door onze ruime ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren.
Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen